KayakPro

Menning Sport är KayakPro Ergometers kontakt i Sverige. Vi hjälper dig att välja rätt paddelmaskin, som du enkelt beställer online här nedan. KayakPro har utvecklat en lång rad olika paddelmaskiner och levererar bland annat maskiner till NASA. De är också official supplier av ergometrar till de fyra senaste Olympiska Spelen. KayakPro paddelmaskiner används av flera världsledande kanotister, bland annat Petter Menning.

 

Alla KayakPros paddelmaskiner har ett snabbt grepp, dvs. linorna slirar inte i början av draget. Detta ger en paddellik känsla också när du paddlar inomhus. Alla maskiner har “on-board electronics”, displayen drivs av batterier, ingen sladd behövs. Maskinerna är utrustade med mjukvara som gör det möjligt att koppla maskiner mot varandra och ta fram data i efterhand.

 

KayakPro KP Compact är en paddelmaskin som har samma funktioner som en fullstor paddelmaskin, med fördelen av att vara mycket mindre. Det är en maskin som passar bra i hemmagymmet, på landet, gymmet, skolor eller andra ställen där det kan vara ont om plats. Den går att anpassa efter användarens längd och storlek, samtidigt som den går att fälla ihop och ställa undan i ett hörn eller transportera i bilen. Du kan självklart variera resistans, höjd på sits, flytta fotstöd, justera fotband och längd på paddelskaft. Mer info om Compact, och de andra maskinerna här!
KayakProCompact3

KayakPro CompactKayakPro paddelmaskin Compact2

Hopfälld maskin

KayakPro CatchForce är en maskin designad för att träna styrka specifik för draget i kanot. Syftet med maskinen är att träna den specifika rörelsen där kanoten dras framåt i vattnet med hjälp av paddeln och öka styrkan i de muskelgrupper som då används. Tyngd och resistans kan justeras på flera sätt, exempelvis genom att lägga på vikt på maskinen, som är populär hos kanotister som vill förbättra sitt paddeldrag. CatchForce kan individualiseras genom att den egna Nelo-sitsen monteras på maskinen. Mer info här!

KayakPro paddelmaskin

Andra modeller är KayakPro Speedstroke Standard, utvecklad för kajakträning och SpeedStroke High-res för 200-meterskanotister. Utöver dessa finns KayakPro för C-kanoter, drakbåt, SUP och simning.

Frågor om paddelmaskiner? Kontakta oss på info@menningsport.com eller 073-5576688.

För att beställa KayakPro paddelmaskiner gå in på denna hemsida och beställ direkt hem till dörren!